Seppie cu mazare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga seppie congelate
  • 1cutie mazare,2 cartofi
  • 1 ceapa.un catel usturoi
  • 1 cutie mica de rosii in bulion
  • 1\2pahar vin alb
  • patrunjel,sare,piper

Mod de preparare

Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se acopera cu un capac ,se scad cam 8 minute la foc iute;candau scazut se adauga vinul alb,se coc pana acesta evaporaa;

Se adauga cartoful taiaat cuburi mici,dupa putin timp se adauga si rosiile in bulion ,se continua coacerea iar spre sfarsit se adauga mazarea;

Se presara patrunjel tocat fin,se sareaza si pipereaza,dupa care se poate servii asa cum se prezinta sau cu paste de orice fel;

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise