Sfecla cu hean

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • 3 radacini hrean
  • 2 linguri zahar
  • 0 ceasca otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Sfecla se fierbe sau se coace in cuptor( cu coaja) Se decojeste, se lasa la scurs, se da pe razatoarea mica sau pe robot.

Hreanul se rade , se amesteca cu zaharul, se incorporeaza cu sfecla. Se adauga otetul si se lasa cateva ore.Posibil sa mai fie nevoe de otet sau hrean, caci sfecla absoarbe. Definitivam salata adoua zi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise