Sfeclovnic Rusesc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0.5 kg sfecla rosie
  • 150 - 200 g smintina
  • 1 lingura otet
  • 3 linuri faina
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca
  • 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smintina in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si adaugam usturoiultocam. Mai lasam 5 min. apoi stingem focul, punem verdeata si acoperim oala. Peste 10 min. putem servi sfeclovnicul

Pofta Buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise