SIROP DE CAPSUNI (la rece)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg capsuni
  • 6 kg zahar
  • 3 l apa la temperatura camerei
  • 1 plic conservant

Mod de preparare

Capsunile se zdrobesc, se adauga zaharul si se lasa de pe o zi pe alta in cratita. In ziua urmatoare se adauga apa si se amesteca din cand in cand. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga conservantul si se pune in sticle, strecurand in prealabil siropul prin tifon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise