slaninuta de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 fasii de slanina porc
  • 2 litri de zeama de varza
  • 6-7 boabe de piper
  • 3-4 foi dafin
  • boia ardei dulce
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Intr-o oala se pun cei 2 litri de zeama de varza, piperul, cimbrul si foile de dafin. Se scufunda si fasiile de slanina si se pun la fiert. Dupa ce au dat in fiert se mai lasa circa 15 min si se scot pe o tava si se lasa la scurs si racit. Intre timp se face o pasta de usturoi cu care se unge fasiile de slanina si se pudreaza cu boiaua de ardei dulce. Le infasuram in ziar si le lasam la rece. Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise