Smoothie cu cafea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml cafea fierbinte preparata
  • 100 ml lapte rece
  • 2 patratele ciocolata amaruie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • 1 lingura rasa zahar pudra
  • topping de caramel

Mod de preparare

In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul.

Ii dam cateva pulsuri din butonul "Slow", pana ciocolata se faramiteaza si preparatul devine spumos. La final punem scortisoara si mai pulsam de doua-trei ori.

Separat, intr-o bolisor, mixam smantana rece, cu zaharul pudra pana obtinem o frisca spumoasa.

Intr-o cana de sticla turnam smoothie, apoi punem o lingura generoasa de frisca.

Deasupra picuram topping de caramel, chiar si pe marginile din afara paharului, pentru un plus de aspect.

Simplu, bun si delicios. Vreti si voi? Imediat va pregatesc unul!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise