Carnea se spala, se zvîntă, se portioneaza cite o bucata la portie, se sareaza si se bate cu ciocanul de şniţele. Din ouale batute spuma, 1/2 din cantitatea de cascaval ras, faina, smintîna si sare, se pregateste un sos bine omogenizat prin care se trec bucatile de carne si se prajesc in uleiul fierbintat. Orezul se alege, se spala, se scurge si se fierbe in supa cu apa, sare si piper. La sfirsitul fierberii, cand s-a redus lichidul, se adauga 1/2 din cantitatea de unt; ciupercile se scurg si se taie lamele apoi se soteaza in untul ramas. Se serveste in farfurie snitelul cu garnitura de ciuperci, orez si cascavalul ras deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise