Snitele de pui

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • 1-2 oua
  • vegeta sau sare, piper
  • pesmet

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui si se bate.

Intr-o farfurie adanca se bat ouale si pe o alta farfurie se pune pesmetul amestecat cu vegeta si piper.

Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin pesmet si se pune in tigaia incinsa cu ulei, se prajesc la foc potrivit. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise