Snitele din muschiulet de pui

Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g muschiulet de pui
  • jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare

Mod de preparare

Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua de ardei dulce.

Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia un muschiulet de pui si se da prin ou pe ambele parti, apoi prin faina, dupa care iar prin ou si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de muschiulet de pui, pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia, se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise