Snitele duble

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • faina amestecata cu pesmet
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se transeaza pieptul ,trebuie sa iasa cam 20 de bucati , se bat apoi se condimenteaza, apoi se pune ulei si se dau la rece .

Se bat ouale se condimenteaza.

Se dau snitelele prin ou prima data apoi prin faina cu pesmet apoi iar prin ou si se prajeste

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise