Snitele la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 6 linguri pesmet
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.

Intr-un vas am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet.In alt vas am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet.In al treilea vas am batut ouale.

Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu cascavalul.

Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel .Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute pana s-au rumenit usor.

Le-am servit calde cu salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise