Somon afumat cu brocolli si spaghete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g file de somon afumat
  • 100g brocolli
  • 300g pasta de branza cu gust de ierburi si usturoi(gen philadelphia)
  • ceapa
  • ulei de masline,sare,piper
  • spaghete
  • (toate aceste cantitati se pot pune dupa ochi,eu tot timpul le modific)

Mod de preparare

Se pun brocolli la fiert.Cand sunt gata,se scurg de apa.

Se incinge uleiul,se adauga ceapa,iar cand aceasta devine transparenta se adauga somonul taiat bucatele,brocolli.Se caleste putin,cat sa se amestece ingredientele si se adauga crema de branza,se condimenteza cu sare si piper.Se incorporeaza bine si se lasa sa dea cateva clocote.

Se serveste cu spaghete (fierte in apa cu sare si scurse bine)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise