Somon afumat cu brocolli si spaghete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g file de somon afumat
  • 100g brocolli
  • 300g pasta de branza cu gust de ierburi si usturoi(gen philadelphia)
  • ceapa
  • ulei de masline,sare,piper
  • spaghete
  • (toate aceste cantitati se pot pune dupa ochi,eu tot timpul le modific)

Mod de preparare

Se pun brocolli la fiert.Cand sunt gata,se scurg de apa.

Se incinge uleiul,se adauga ceapa,iar cand aceasta devine transparenta se adauga somonul taiat bucatele,brocolli.Se caleste putin,cat sa se amestece ingredientele si se adauga crema de branza,se condimenteza cu sare si piper.Se incorporeaza bine si se lasa sa dea cateva clocote.

Se serveste cu spaghete (fierte in apa cu sare si scurse bine)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise