Somon cu sos si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 600 g file de somon
  • - 500 g cartofi
  • - 4 morcovi
  • - 200 g mazare
  • - 1 cutie smantana
  • - 1 sana
  • - 1 legatura marar
  • - 1 lamaie
  • - sare, piper
  • - ulei de masline
  • - 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Se spala fileul de somon, sa sareaza si se pipereaza si se da la rece.

Cartofii se curata si se taie cuburi impreuna cu morcovii.

Se unge un vas de yena cu ulei, se aseaza toate legumele impreuna cu somonul si se da la cuptor 20-30 min.

Intr-un bol se amesteca smantana, sana, mararul tocat si 2 linguri de zeama de lamaie cu putina coaja rasa de lamaie.

se serveste cu acel sos alaturi si vin alb

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise