Somon cu sos si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 600 g file de somon
  • - 500 g cartofi
  • - 4 morcovi
  • - 200 g mazare
  • - 1 cutie smantana
  • - 1 sana
  • - 1 legatura marar
  • - 1 lamaie
  • - sare, piper
  • - ulei de masline
  • - 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Se spala fileul de somon, sa sareaza si se pipereaza si se da la rece.

Cartofii se curata si se taie cuburi impreuna cu morcovii.

Se unge un vas de yena cu ulei, se aseaza toate legumele impreuna cu somonul si se da la cuptor 20-30 min.

Intr-un bol se amesteca smantana, sana, mararul tocat si 2 linguri de zeama de lamaie cu putina coaja rasa de lamaie.

se serveste cu acel sos alaturi si vin alb

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise