Somon cu spanac

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 350ml supa de peste
  • 2 cepe
  • 600g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • nucsoara
  • 2 galbenusuri
  • 150g iaurt
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Fileurile se spala, se sterg si se stropesc cu 2 linguri de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se unge o forma de sufleu, se presara o ceapa tocata si deasupra se aseaza fileurile. Supa se incalzeste si se toarna peste peste si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 10 minute. Spanacul se curata, se spala si se caleste impreuna cu o ceapa si usturoiul tocat. Se adauga sare, piper, nucsoara. Se prepara si sosul: se bat in bain-marie galbenusurile cu iaurt si o lingura de suc de lamaie. Somonul se serveste alaturi de spanac si sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise