somon la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ;6 bucati de somon;4 rosii;3 catei de usturoi;1 legatura de patrunjel;oregano;sare;piper;50 ml ulei de masline.

Mod de preparare

;se pune mai intai cuptorul la incalzit la 210 grade.; se unge tava cu uleiul ,`punem pestele ,usturoiul tocat marunt deasupra , bagam la cuptor 20 minute si coboram la 180de grade,.: ;intre timp decojim rosiile ,le tocam marunt,si amestecam cu patrunjelul foarte bine tocat adaugam piper , sare si oregano si amestecam.cand a trecut timpul de 20 minute adaugam compozitia peste somon si mai lasam inca 5 minute .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise