Asez un strat de sare mare, intr-un vas de yena.Peste patul de sare,asez pestele uns cu ulei de masline, condimentat cu piper. Nu e nevoie de sare peste pestele crud.Este suficienta sarea peste care e asezat pestele.Dau la cuptor pentru 25 de minute.
Intre timp fierb cartofii.
Prepar sosul:
Topec untul, adaug faina dizlvata in lapte, apoi smantana.Dupa ce se ingroasa sosul, adaug vinul, coniacul si condimentele.Trebie sa aiba consistenta unei smantani subtiri. Daca e nevoie, se adauga lapte.
Servim somonul cald cu garnitura de cartofi natur si sos.
Decoram dupa imaginatie
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise