Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Pregatim somonul.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata somon (150-200 g),
  • cous-cous
  • 1 lime
  • 2 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pregatim somonul.

Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar o rumenim pe ambele parti. Il bagam la cuptor pe coacere la 180 grade C, 10 minute.

Intre timp amestecam cous-cous-ul cu o lingura de pesto, dupa care cu ajutorul unui cerc il punem in mijlocul farfuriei.

Pentru design-ul farfuriei taiem 2 rosii cherry felii, amestecam cu ulei de masline si putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei linguri punem pe marginea farfuriei. Dupa cele 10 minute luam somonul si il punem peste cous-cous cu atentie.

Va doresc sa aveti pofta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise