Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam mazarea congelata cu cele doua cuburi de concentrat, amestecam din cand in cand timp de 2-3min. Punem apa ferbinte cat sa cuprinda mazarea si lasam sa fiarba la foc mediu timp de 20-25mi. acoperit cu capac.
Cand mazarea e fiarta facem crema cu ajutorul unui blender sau unei site. Mai adaugam apa fierbinte pana iese consistenta dorita.
Punem piper si sare(daca e necesar) dupa gust si mai fierbem 4-5min.
Putem servi aceasta supica cu o lingura de smantana lichida si crutoane.
E o supa usor de facut si e foarte gustoasa.
Va urez pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise