Sorbet de capsuni

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 800 ml
  • • 250 gr zahar
  • • 500 gr capsuni curatati
  • • 2 lingurite otet balsamic
  • • 1 albus de ou

Mod de preparare

1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul sa se raceasca complet.

2. Fa capsunii piure intr-un blender.Adauga siropul racit si otetul si amesteca.

3. Pune compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pana ce incepe sa se intareasca, aprox.3 ore. Dupa aceea pune in blender albusul de ou, scoate compozitia cu o furculita, pune-o in blender si amesteca.Pune compozitia inapoi in vas si in congelator pana ce se intareste.Serveste sorbetul cu capsuni prospeti.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise