Sos a la kasap

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g smantana,
  • 25ml ulei de masline extravirgin,
  • o ceapa mica,
  • un galbenus de ou,
  • sare

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline, se adauga un varf de cutit de sare. Dupa ce ceapa devine transparenta se adauga smantana si imediat galbenusul de ou si se amesteca constant la foc mic timp de 5 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise