sos alb picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • margarina
  • lapte
  • radacini de telina
  • morcovi
  • ceapa
  • castraveti murati
  • faina
  • zahar
  • otet
  • supa de carne
  • piper boabe si sare

Mod de preparare

Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute, se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in prealabil, supa de carne, zahar si piper boabe. Se fierbe totul la cca 30 min, se paseaza, iar apoi se amesteca cu sare, otet si castraveti murati, taiati marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise