Sos besamel ptr. lasagna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 1 litru lapte
  • sare
  • nucsoara
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu telul para, si pe masura ce se ingroasa sosul se adauga laptele caldut. Se amesteca permanent acest sos atat timp cat se afla pe foc, pentru a nu se prinde de cratita. Il lasam sa fiarba pana devine ca o crema fina. Atentie! Nu uitati sa amestecati tot timpul in sos!Se adauga sare, piper si nucsoara dupa ce a fost luat de pe foc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise