Sos consistent

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus ou fiert
  • 100 ml ulei,
  • sare, piper,
  • 1 lingura de mustar,
  • 1 castravecior murat,
  • 1 ceapa mica,
  • 2 linguri iaurt,
  • 1 lingura smântâna
  • 1 albusul fiert,

Mod de preparare

Se freaca un galbenus de ou fiert tare cu 100 ml ulei, sare, piper, dupa gust, preparându-se o maioneza clasica, la care se adauga 1 lingura de mustar, 1 castravecior murat, curatat de coaja si tocat marunt, 1 ceapa mica, taiata cât mai fin, 2 linguri iaurt, 1 lingura smântâna si albusul fiert, maruntit bine. Se amesteca totul pentru omogenizare. Se foloseste la salatele cu carne de pui sau de vita, dar este foarte potrivit si la salatele cu legume fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise