Sos cu gogosari

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 2 cepe,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 3 gogosari (circa 400 g),
  • 1/2 lingurita zahar,
  • piper,
  • sare,
  • praf de ardei iute.

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie marunt si se prajeste in uleiul de masline. Gogosarii se taie in 4, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie cubulete.

Se pun in tigaia cu capac, se adauga 1/4 l de apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se paseaza ceapa si gogosarii (sau se mixeaza in robotul de bucatarie), se sareaza, se pipereaza, se adauga zaharul si praful de ardei iute si se serveste sosul cald sau rece, cu peste la gratar, cu carnati sau cu cotlete de porc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise