sos cu hrean si oua.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri hrean - 3-4 catei de usturoi - 2 linguri faina - 100 ml ulei - un pahar smantana - un pahar lapte - 4 oua - patrunjel - sare - un pahar apa

Mod de preparare

Usturoiul tocat se pune in uleiul incins,se pune faina si se amesteca dupa care se adauga apa rece putin sa nu se formeze cocoloase,apoi hreanul si sare.Se fierbe putin si se pune smantana omogenizata cu laptele.Se lasa sa mai dea cateva clocote mestecand continuu.Se condimenteaza cu vegeta,piper si sare.Se fierb 4 oua tari ,separat,apoi se adauga peste sos un ou fiert taiat si se presara patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise