Sos cu ierburi si iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml iaurt gras sau smintina
  • 1 filr de ansoa (optional)
  • 2 cepe verzi tocate
  • 60 g frunza ruccola tocate
  • o legatura amestec de ierburi aromate (tarhon, patrunje, busuioc) maruntit
  • sucul de la o lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca foarte bine. Se asezoneaza cu sare si piper se toarna sosul intr-un castron.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise