Sos cu mustar si usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 galbenusuri
  • - o lingurita de zahar
  • - 2 linguri de mustar
  • - o lingura de otet
  • - un catel de usturoi
  • - 100 ml smantana
  • - sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, otetul , sarea, mustarul, usturoiul pisat si se fierb pe baie de aburi.Cand e gata compozitia, se da la o parte si se amesteca cu smantana si se lasa la racit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise