Sos cu nuci si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de nuci macinate
  • miezul de la o felie de piine
  • 10 catei de usturoi
  • ¼ l de ulei
  • 2 linguri de otet
  • o cescuta de apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pina devine pasta. Se combina apoi cu nucile si miezul de piine muiat, stors, si se bate bine pina se formeaza ca un aluat. Se adauga picurat otet si apa, se potriveste de sare si se amesteca. Se pune apoi uleiul ca la maioneza si se amesteca.

Se serveste cu peste prajit

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise