Sos cu ulei de masline si vin

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de apa
  • 2-4 linguri de vin alb sec
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 1/4 lingura de mustar
  • cate 1/2 lingura de tarhon
  • busuioc
  • maghiran
  • marar sau patrunjel (in functie de preferinte)

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se ingroase, lasa-l sa se raceasca si apoi adauga plantele.

Se serveste ca sos pentru salate.

Se serveste ca sos pentru salate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise