sos de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 g unt
  • 30 g faina( 2linguri)
  • 500 ml lapte
  • 100 g branza telemea rasa, parmezan sau orice branza preferati,
  • sare, piper

Mod de preparare

Untul se topeste int-un vas la foc domol. Cand s-a topit se adauga faina treptat, amestecand continuu 1 minut, fara sa se faca cocoloase. Se adauga un pahar de lapte, se amesteca pana ce continutul devine omogen. Se adauga treptat lapte, pana se termina, amestecand continuu. Se lasa la foc domol 10 minute. Se adauga treptat branza, fara sa ne oprim din a amesteca. Se adauga sare( atentie la branza sarata) si piper.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise