Sos de ceapa si supa de oase

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 150 g ceapa
  • 50 g faina
  • 100 g vin alb
  • 25 g bulion
  • 400 ml supa de oase
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ceapa data pe razatoare, se caleste in unt, adaugându-se apoi si cipercile oparite, scurse si taiate felii. Când ciupercile s-au inmuiat, se sting cu supa de oase si o lingura de bulion, lasându-se sa fiarba inca 20 minute. Separat se face un sos alb din restul de unt, faina si supa de oase, care se lasa sa fiarba circa 20 minute. Se amesteca cu ciupercile si se mai da un clocot. Se potriveste de sare si piper. Se serveste garnitura ln friptura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise