Sos de ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Acest sos este delicos si se serveste langa foitaje.
  • Avem nevoie de: 200 g ciocolata de menaj
  • 250 g zahar
  • 4 linguri apa sau lapte

Mod de preparare

Ciocolata rupta in cuburi se amesteca cu 2 linguri de lapte sau de apa si se pune in bain-Marie pana se topeste si devine ca o crema.Zaharul se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte pana devine un sirop gros dupa care se toarna peste ciocolata luata de pe foc si se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise