Sos de ciuperci cu hrean

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g hribi sau ciuperci de cultura
  • 200g unt
  • 1kg oase ptr. supa
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • hrean
  • 2 rosii

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa in unt,se pun ciupercile taiate felii si se stinge cu supa de oase.

Sosul se ingroasa cu faina si se condimenteaza cu sare,piper,verdeata si hrean ras dupa gust.

Se fierbe in continuare,adaugand rosiile taiate felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise