Sos de gutui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gutui
  • 2 linguri de zahar
  • sare piper
  • 1 lingura de faina
  • ulei

Mod de preparare

Se taie gutuile in felii si se prajesc in ulei pina se rumenesc. 2 linguri de zahar se gratineaza pana devin maronii si se sting cu 300 gr de apa, se lasa pina se dizolva zaharul la foc foarte mic. Gutuile rumenite se scot in uleiul ramas, se pune faina, se caleste un pic si se stinge cu zeama de zahar ars. Se adauga sare (vegeta) si piper, se fierbe 2-3 minute pina capata consistenta dorita, se serveste cu pui prajit si pireu de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise