sos de hrean

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura faina
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri hrean ras
  • sare
  • zahar
  • piper
  • otet
  • smantana .

Mod de preparare

Se topeste untul se adauga hreanul si se caleste putin se agauga apa sau zeama de supa de carne si se fierbe 15-20 minute.Se amesteca smantana cu faina si se toarna peste hreanul fiert si se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper,zahar,otet.

Se recomanda langa rasol de vaca sau preparate din limba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise