Sos de jambon cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr jambon afumat
  • 50 ml supa sau apa
  • vegeta
  • unt
  • bulion
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 100 gr ciuperci
  • faina
  • verdeata
  • sare si piper.

Mod de preparare

Ceapa tocata si morcovul ras se calesc in unt,se adauga putina faina si se stinge cu supa sau apa.Se adauga bulion,sare,piper dupa gust si se mai lasa la fiert 20 de minute amestecand mereu.Se pune jambonul si ciupercile tocate marunt si se mai fierb 10 minute.Se adauga verdeata tocata marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise