sos de marar alb

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura grasime
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2-3 legaturi de marar
  • 1 ceapa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura otet
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se rumeneste faina si zaharul in grasime. Se adauga ceapa taiata marunt si se amesteca pana se inmoaie ceapa, se stinge cu o ceasca de apa si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga mararul spalat, curatat si taiat marunt si se mai fierbe cateva minute, la urma se adauga otetul si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise