Sos de mustar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 lingurite mustar(cu hrean sau clasic),
  • 2-3 lingurite maioneza (gova sau ce va place),
  • zeama de la o 1/2 lamaie.

Mod de preparare

Intr-un bol mai micut sau mai bine o cana,se pune mustarul apoi se adauga maioneza si se freaca bine cu o lingura. Treptat se adauga si zeama de lamaie si la fel se freaca bine pana devine sosul omogen. Apoi in functie de gust se mai poate adauga zeama de lamaie si eventual putina sare. Sosul acesta l-am testat cu sprot afumat la caserola din supermarket si a fost delicios. Sosul a iesit bun cu mustarul cu hrean de la lidl. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise