SOS DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 lingurita mustar
  • 100 g ulei(de masline daca doriti)
  • 2 linguri de smantana sau iaurt
  • 1 lingurita otet
  • piper
  • sare
  • 1 praf de zahar pudra.

Mod de preparare

Amestecam mustarul si zaharul pudra cu uleiul turnat putin cate putin. Adaugam otetul, piperul, sarea, o lingura de apa si smantana. Amestecam bine pt omogenizare. Se serveste cu andive sau peste alte salate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise