Sos de nuci (pt condimentat paste)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 nuci
  • o jum catel usturoi
  • putin miez de paine
  • 4 lingurite de parmezan
  • sare
  • ulei de masline
  • smintina 2 linguri

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele intr-un recipient mai inalt si macinati-le sau intr-un robot de bucatarie si puneti putin cite putin 2 linguri ulei, iar la sfirsit adaugati smintina si amestecati cu o lingura de lemn. Rezulta o crema omogena cu care condimentati pastele seci sau cele umplute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise