SOS DE OUA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua fierte tare
  • 2 iaurturi mici(mie imi place sa folosesc danone)
  • 2 linguri mustar
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • putin marar verde.

Mod de preparare

Ouale fierte se curata de coaja, se dau pe razatoare, se pun intrun castronas. Separat intrun bol, amestecam mustarul cu uleiul sa obtinem o maioneza. Punem maioneza peste oua, adaugam ceapa verde taiata rondele, sare, piper, iaurtul, putina zeama de lamaie si mararul verde tocat. Se amesteca totul bine si se obtine un sos tare gustos, bun pt fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise