Sos de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente.

Mod de preparare

Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare. Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie si se adauga morcovul pentru a se cali. Se adauga sare, piper si alte condimente dupa gust si se calesc toate foarte bine. Se poate adauga un catel de usturoi taiat marunt. Se toarna putina apa peste ele si se lasa circa 10 minute la fiert, pana se formeaza un sos mai consistent. Eu l-am consumat alaturi de paste fierte, dar merge si cu orez fiert sau alte genuri de fainoase. Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise