Salata de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 100g ciuperci
  • - o ceapa
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 2 linguri faina alba
  • - 2 cesti vin alb
  • - 1/2 pachet margarina
  • - 3 linguri ulei
  • - un paharel wisky sau coniac
  • - condimente dupa placere

Mod de preparare

Se caleste ceapa cat sa se ingalbenasca putin, se adauga ciupercile, se condimenteaza, inainte sa fie gata, se adauga usturoiul.

Cand se racesc ciuperciile, se adauga faina si vinul,se da la blender,dupa care sa da un clocot cu wisky,margarina si condimentele dorite. In functie de consistenta dorita se poate adauga vin sau apa. Se serveste cu peste prajit sau la cuptor(In zilele cu dezlegare la peste).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise