Salata de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 100g ciuperci
  • - o ceapa
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 2 linguri faina alba
  • - 2 cesti vin alb
  • - 1/2 pachet margarina
  • - 3 linguri ulei
  • - un paharel wisky sau coniac
  • - condimente dupa placere

Mod de preparare

Se caleste ceapa cat sa se ingalbenasca putin, se adauga ciupercile, se condimenteaza, inainte sa fie gata, se adauga usturoiul.

Cand se racesc ciuperciile, se adauga faina si vinul,se da la blender,dupa care sa da un clocot cu wisky,margarina si condimentele dorite. In functie de consistenta dorita se poate adauga vin sau apa. Se serveste cu peste prajit sau la cuptor(In zilele cu dezlegare la peste).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise