Sos de rosii

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 2 morcovi
  • 2 fire de telina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita bulion
  • 100ml supa
  • sare
  • zahar
  • boia
  • piper de Cayenne
  • 1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare

Se oparesc rosiile in apa clocotita si se decojesc;se taie sferturi,se curata de seminte si se taie pulpa cuburi.Se taie cuburi morcovii,iar telina se taie marunt.

Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in ulei impreuna cu morcovii si telina.Se adauga bulionul si supa,apoi rosiile;se fierbe 15-20 minute la foc moale.Daca este necesar se mai adauga putina apa.

Sosul se condimenteaza cu sare,zahar,boia si piper Cayenne,dupa gust;se presara cu busuioc.

Se serveste sosul alaturi de carne la gratar,paste sau pe paine alba prajita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise