Sos de rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii bine coapte
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de zahar
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se spala bine rosiile si se taie in bucatele ,lasandu-se la scurs timp de 1 ora.

Intre timp,se spala si se curata restul legumelor.Se taie in bucati si se pun la calit cu un pic ulei.Cand aceste legume capata o culoare aurie ,se aduaga rosiile taiate si scurse.Se lasa la fiert pana scade sucul legumelor.Se adauga sare si zahar,se amesteca bine si se lasa un pic la racit.Se dau prin masina de pasat pana devine un sos destul de consistent.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise