SOS DE ROSII

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de rosii sau 2 linguri de pasta de rosii
  • 1 lingura untura sau 2 linguri de untdelemn
  • 1 lingura faina
  • frunze de telina
  • putin zahar
  • sare.

Mod de preparare

Faina se caleste foarte putin in untura fierbinte. Se stinge apoi cu bulionul de rosii diluat sau sucul obtinut de la rosii fierte. Se potriveste de sare, adaugam putin zahar dupa gust si frunze de telina care sa inlatura la servit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise