SOS DE ROSII

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de rosii sau 2 linguri de pasta de rosii
  • 1 lingura untura sau 2 linguri de untdelemn
  • 1 lingura faina
  • frunze de telina
  • putin zahar
  • sare.

Mod de preparare

Faina se caleste foarte putin in untura fierbinte. Se stinge apoi cu bulionul de rosii diluat sau sucul obtinut de la rosii fierte. Se potriveste de sare, adaugam putin zahar dupa gust si frunze de telina care sa inlatura la servit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise