sos de sunca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 100 ml apa
  • 100 ml suc rosii
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingura verdeata tocata(patrunjel,tarhon,hasmatuchi)
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ciupercile se toaca fin, se inabuse in ulei, se amesteca cu apa, sucul de rosii, sunca tocata fin, verdeata tocata fin, sare.

Se scade pina devine un sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise