Sos de usturoi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 30ml ulei
  • miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors
  • sare si piper

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul bine, se amesteca cu sarea si apoi cu painea. Se freaca bine pana se obtine o crema.

Din galbenus, piper si ulei se face o maioneza care se adauga la crema de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise