Sos de vanilie si cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar lapte, 2
  • galbenusuri, 2 linguri cu virf zahar, 1 lingurita
  • rasa faina, ¼ baton vanilie

Mod de preparare

Se pune la fiert

laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba, se acopera

si se ia de la foc. Se freaca galbenusurile cu

zaharul si faina si se toarna treptat laptele fiert,

amestecind mereu. Fara sa se intrerupa amestecatul,

dupa ce s-a pus tot laptele, se asaza vasul din nou

la foc, lasind sa se ingroase sosul si sa dea un

clocot. Se ia de la foc si se continua amestecatul

pina cind se raceste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise