Sos de vanilie si cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar lapte, 2
  • galbenusuri, 2 linguri cu virf zahar, 1 lingurita
  • rasa faina, ¼ baton vanilie

Mod de preparare

Se pune la fiert

laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba, se acopera

si se ia de la foc. Se freaca galbenusurile cu

zaharul si faina si se toarna treptat laptele fiert,

amestecind mereu. Fara sa se intrerupa amestecatul,

dupa ce s-a pus tot laptele, se asaza vasul din nou

la foc, lasind sa se ingroase sosul si sa dea un

clocot. Se ia de la foc si se continua amestecatul

pina cind se raceste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise