Sos de visine pentru friptura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de visine fara samburi
  • 250 ml de supa calda de pui
  • 2 lingurite cu amidon
  • 50 g de unt
  • o lingurita cu zahar
  • sare

Mod de preparare

Pasul 1:

Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa.

Pasul 2:

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul, pe care il lasam sa se topeasca. Turnam in tigaie amestecul de supa si amidon, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam frecvent, pana cand sosul se leaga si obtinem consistenta dorita.

Pasul 3:

Punem visinele si amestecam. Adaugam zaharul si condimentam cu sare.

Pasul 4:

Amestecam si lasam sa clocoteasca. Fierbem aproximativ 10 minute, amestecand continuu, pana cand obtinem un sos dens.

Pasul 5:

Gustam, condimentam daca mai este nevoie si inchidem aragazul.

Pasul 6:

Servim cald, cu carne de pasare (pui, rata, curcan sau chiar si porc sau iepure), piure sau orez si salata.

Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/v0WaJAal8n0

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise